Merhaba ben Furkan, bu konuda tavsiyelerinizi alıyorum. Arkadaşlar, sizlerden her hangi bir şarkı tavsiye etmenizi istiyorum. Şarkının türü farketmez ama fon müzikli olursa sevinirim.
Ha birde, yabancı RAP şarkıları olursa da güzel olur.
Merhaba ben Furkan, bu konuda tavsiyelerinizi alıyorum. Arkadaşlar, sizlerden her hangi bir şarkı tavsiye etmenizi istiyorum. Şarkının türü farketmez ama fon müzikli olursa sevinirim.
Duygulu ve hassas bir insanımdır. Başkalarının üzerinde bile durmayacağı olaylar, beni cok etkileyebilir. Bir çocuğun ağlamasına ya da bir kedinin açlığına, kısaca tüm canlıların çaresizliğine, umutsuzluğuna onlardan fazla üzülürüm. Doğal olan da bu… İnsanları güldürmek için, acılarına da ağlayabilmek gerek.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.