Anneler!... Erkek çocuklarına doğduğu günden itibaren bir dediği iki edilmeyen sadrazam, kız çocuklarına da geleceğin potansiyel günahkarı muamelesi yaparak yetiştirmeyin ki, gelecekte bir kadının katline başka bir kadın sebep olmasın... yazık... çok yazık
Ben bugün çizilebilecek en zor şeyi çizdim. MEZAR ! Hem de birsürü... Ve o mezar taşlarına hangi isimleri yazacağımı bilemedim. ÇÜNKÜ ÇOK FAZLAYDI ! ÇÜNKÜ HEPSİ ÖNEMLİYDİ !! Daha adı duyulmamış binlercesi vardı ve ben bu kadarını bile zor kaldırdım. Ve hiç birini tanımıyorken, ve belki yanlarından vaktiyle geçip gittiğimi düşünerek. Çocuklarını, annelerini, hayallerini düşünerek. Ve bir gün benim için de birinin mezar taşı çizeceğini düşünerek... Bizi rahat bırakın artık, istediğimiz sadece nefes almak. Belki birde yolda yürümek, gülümsemek, şanslıysak ve güzel bir müzik varsa dans etmek.... Gerçekten basit şeyler, bunlar lüks sayılmamalı bu ülkede. YAPTIĞINIZIN HİÇBİR KİTAPTA YERİ YOK ! BİLESİNİZ. #pınargültekin #pinargultekin #kadıncinayetleri #kadınaşiddetehayır #istanbulsözleşmesiyaşatır #istanbulsözleşmesi #eminebulut #özgecanaslan #nurtaçcanan #şuleçet #aysetubaarslan #güllüyılmaz #cemalmetinavcı #toplumsalcinsiyeteşitliği