• Duyuru ve bilgilendirmeleri Discord sunucumuz konyacraft.com/discord konyacraft.com/discord adresinden takip edebilirsiniz.
  • Forumda tartışma yaratmak, hakaretlerde bulunmak kesinlikle yasaktır!

TAB'da Gözüken Oyuncular! [Genel]

Gulyabani

¿sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ;ɐp ɐpunloʎ ʎǝş ɹǝɥ ıʞuɐs
Kullanıcının isteği üzerine hesap donduruldu.
Herkese iyi akşamlar! Şimdi sizlere, TAB'da oluşan ve bir tür hata olan bir şey göstereceğim. Örnek veriyorum; EggWars oyunundasınız ve Oriental haritasında bir oyuna başladınız, TAB'a bastığınızda EggWars lobisinde olan oyuncular ve diğer haritalardaki oyuncuları da görüyorsunuz. Yalnızca bulunduğumuz oyun veya bulunduğumuz lobideki oyuncuların gözükmesi gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca oyun içerisinde bir oyuncu elendiği zaman uzun bir süre TAB'a bastığımızda hâla oyundaymış gibi gözüküyor. Örneğin burada ''PewwHarbi'' isimli oyuncu mor takımda ve mor takım elenmesine rağmen hâla mor takımda olarak gözüküyor. Ayrıca Dwarven haritasında oyuna başlamamıza rağmen EggWars lobisindeki oyuncuları da görüyoruz.
TAB.png

ErayKraaL

Süper Üye
Herkese iyi akşamlar! Şimdi sizlere, TAB'da oluşan ve bir tür hata olan bir şey göstereceğim. Örnek veriyorum; EggWars oyunundasınız ve Oriental haritasında bir oyuna başladınız, TAB'a bastığınızda EggWars lobisinde olan oyuncular ve diğer haritalardaki oyuncuları da görüyorsunuz. Yalnızca bulunduğumuz oyun veya bulunduğumuz lobideki oyuncuların gözükmesi gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca oyun içerisinde bir oyuncu elendiği zaman uzun bir süre TAB'a bastığımızda hâla oyundaymış gibi gözüküyor. Örneğin burada ''PewwHarbi'' isimli oyuncu mor takımda ve mor takım elenmesine rağmen hâla mor takımda olarak gözüküyor. Ayrıca Dwarven haritasında oyuna başlamamıza rağmen EggWars lobisindeki oyuncuları da görüyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 8261
Görmen daha iyi bir arkadaşın filan girmişmi diye bakabiliyorsun şu eleniyor gözüküyor dediğinde izliyorsa altta soluk renkle izlemiyorsa/lobideyse normal oyuncu gibi gözüküyor ayrıca kenardan baktıgında ise elendiğini görebiliyosun bence gerek yok

Gulyabani

¿sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ;ɐp ɐpunloʎ ʎǝş ɹǝɥ ıʞuɐs
Kullanıcının isteği üzerine hesap donduruldu.
Görmen daha iyi bir arkadaşın filan girmişmi diye bakabiliyorsun şu eleniyor gözüküyor dediğinde izliyorsa altta soluk renkle izlemiyorsa/lobideyse normal oyuncu gibi gözüküyor ayrıca kenardan baktıgında ise elendiğini görebiliyosun bence gerek yok
Özel mesaj yolu ile kendisine sordum; TAB'da mor takımda olarak gözükmesine rağmen izleyiciydi.

Bu konuya biraz geç yazdım sanırım pff ama bu aralar girmiyordum ... Kusura bakmayın efenim.
Sunucuda "EggWars" & "SkyWars" gibi oyunlarda evet haklısın bu tür aksaklıklar var bunlar küçük çaplı durumlar ve hemen halledilicek bir durum diyebilirim.

Bu konuya bir değerlendirilme yapılması lazım @Ahmet Gelir || agelir3 , @Eren || TheRazorGod .

Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.