Hmm,asıl soru şu dostum:
1-VIP üyeliğin geldi mi ?
2-OYUNDA açık mıydın ?
3-(Oyunda açıksan) VIP üyeliğini aldığın minigames sunucusuna girdin mi ?
4-Eğer oyundayken olduysa ve minigames sunucusundaysan da destek talebi açman lazım.
Bir destek konusunda bile konunun gerçek amacını saptırmaya çalışıyorsunuz.
Forumu açılış amacından saptırıyorsunuz. Zaten gerekli yetkili kişi yardımda bulunmuş mesaj yazmak için yorum yapmayın konulara, foruma yararlı mı olmak istiyorsunuz? Konu açarak nelerin forum için daha iyi olacağını oyun için nelerin daha iyi olacağını belirtin böyle daha faydalı olursunuz. Yorum yapma derdine girmeyin sadece.
Düzgün bir dilde uyarıyorum yanlış anlaşılmasın dediklerim.
Evet Bende Biliyorum Kardeşim Ben Oyundayken Almıştın Vip i Hatırlıyorum .Discord Dan Konyacraft Yetkililerine Anlatabilirsin Durumunu.Umarım Yardımcı Olmuşumdur.İyi Günler
Kardesim allah yardimcin olsun yakin zamanda bende vip almayi planliyorum ama eggwars boyle bir sıkınti olucagini sanmiyorum ama cozersen bizide aydinlat lutfen ne olur ne olmaz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda tartışma istemiyoruz, Saygı!
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.