evet canım adminlerim sizleri çok seviyorum güzel yetkililerim bir bakarmısınız team olan viplerimizin en iyi görünen ss lerini adaletinize kurban olayım hadi bakalım ban yiyeceklermi + olarak kaanafsar adlı babavip anama küfür etti mute yemesini istiyorum ):
yunusreizzz ilk olarak beni ss ni alırım diye tehdit etmeye hakkın yok eğer yanlış bişey yapmışsam banlanırım sen gönder ss yi istersen 5 kez 10 kez istersen 100 kez gönder önemli olan adelet!!!
1 ss te " EpicGhost_UTC " adlı arkadaş arkasını dönük ve diğer oyuncuya uzak bir şekilde gözüküyor sadece 1 ss te yanyana gözüküyorlar ve aynı ss leri 1 den fazla atmışsın , kendine de bir bak bence ana bacı sövdüğün günleri unutmadım senin .
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.