Bence yeterli değil. Sonuçta fly açmak yerine yan taraftaki blokların üzerinden atlamışta olabilir..
Ama dediğiniz gibi daha önceden de ceza almıştı ve bu yüzden bana da ''Fly'' açmış gibi geliyor fakat her ihtimali düşünmeliyiz
Bence yeterli değil. Sonuçta fly açmak yerine yan taraftaki blokların üzerinden atlamışta olabilir..
Ama dediğiniz gibi daha önceden de ceza almıştı ve bu yüzden bana da ''Fly'' açmış gibi geliyor fakat her ihtimali düşünmeliyiz
Bilmiyorum gerekli birkaç şeylerle kanıtlamış olsam gerek parkurda çok iyiyim ve birçok şeyi anlarım.Yan taraftaki bloktan atlarsa o kadar kolay düzleşip o kadar havada olması imkansız.Tabii biraz daha kenarda falan ekran görüntüsü alınsa en iyisi ama bu bile yeterli bence.
Bilmiyorum gerekli birkaç şeylerle kanıtlamış olsam gerek parkurda çok iyiyim ve birçok şeyi anlarım.Yan taraftaki bloktan atlarsa o kadar kolay düzleşip o kadar havada olması imkansız.Tabii biraz daha kenarda falan ekran görüntüsü alınsa en iyisi ama bu bile yeterli bence.
Konuyu açan kişi uçarak saldırdığını söyledi ve bir başkası da bunu destekledi.Bu kadarlık kanıt yeterli diye düşünüyorum.Ama tabii ki video atmak ekran görüntüsünden daha iyidir.Bir ara bandicam crackleme hakkında bir konu açacağım genelde deneme sürümüyle video çekiyorlar.
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.