Yapının amacı diğer oyunculara ilham olmak içindir. Herkes okul yaptım hastane yaptım diyip kare bir duvar örüp cam koyup üstüne hastane-okul yazması beni rahatsız ediyor. En azından taklit edebilirler
Yapının amacı diğer oyunculara ilham olmak içindir. Herkes okul yaptım hastane yaptım diyip kare bir duvar örüp cam koyup üstüne hastane-okul yazması beni rahatsız ediyor. En azından taklit edebilirler
Proje Büyük İhtimalle Seneye Tamamlanacak. Ben Sağlık Okuyorum. Haliyle Derslerim Çok Ağır. İnsan Vücudunun Her Şeyini Latince Görüyorum. Ek Olarak Hastalıkları Vb... Kısacası Çok Yoğun Olacağım Okul Sezonu. Arsa Durumunu Görmek İçin
./p h:3 JrEmreB Yazabilirsiniz.
Şuanki Hali Budur.
GİRİŞ
BELEDİYE BİNASI
METRO İSTASYONU
OTOGAR
OTOGAR GİRİŞİ(ALT GEÇİT)
OTOGAR İÇİ (BENZİNLİK)
LÜKS SİTE
ADLİYE
OTOPARK (ADLİYE İLE BAĞLI ALT GEÇİTLE)
OKUL
İyi Günler Arkadaşlar.
Ben JrEmreB. Arkadaşlarım ve Ben Crative(Yeni) 'yi Biraz Sıkıcı Bulduk.
Ortamı Renklendirmek İçin Şehir Yapalım Dedik.
Kendi Aramızda Bir Grup Kurduk Adı ZümrütBG
Grubumuz JrEmreB
xMuzluSut
SiyahAslan __________
Üç Arkadaş Bu Projeye Bugün Başladık. Creative'yi Daha Eğlenceli Bir Hale Getireceğiz.
Yapı Ortalama 1 Ay Sürecektir. Malum 3 Kişiyiz ve Büyük Bir Alana Yapıyoruz.
Toplam 12 Arsalık Bir Yer Olacak.
________
İçerisinde ♦Hastane
♦Okul
♦Metro İstasyonu
♦Hava Limanı
(Büyük İhtimalle Yer Sıkıntısından Dolayı İptal Olacak Hava Limanı)
♦AVM
♦Mini Esnaflar
(Sadece Dükkan)
♦Apartmanlar
♦Belediye Binası
♦Çarşı-Pazar Yeri
(Biri Olucak Sadece)
♦1 Adet Lüks Site
♦1 Adet Normal Site
♦1&3 Gökdelen
♦Adliye
♦İtfaye
♦Otel
♦Motel
♦Camii
♦Büyük Türk Sancağı
♦Lunapark
(Kesin Değil)
♦Söz Vermiyoruz Fakat Yapabilirsek İnşallah Atatürk Heykeli
_______________________ Kısacası Bir Şehirde Ne Varsa Hepsini Sığdırmaya Çalışacağız.
___________________________ RP'cileri istemediğinizi Biliyorum.
Sadece Belirli Günler Kapılar Açık Olucak.
Şehir Kontrol Altında Olacaktır Yani .
!İyi Günler !
! YAPI SADECE EĞLENCE AMAÇLIDIR ROLEY PLAY'A HAYIR ! ____________________________ -JrEmreB -SiyahAslan
-xMuzluSut ________________
Sevgili üyemiz, İkonia Network büyük bir aileden oluşan saygın topluluktur. Bu toplulukta herkes birbirine saygılı olmalıdır. Forum tartışma ve fikir aktarımı üzerine kurulmuş olsada üzülerek kırıcı, rencide edici boyutta tartışmalar yaşandığına şahit oluyoruz. Lütfen mesaj yazarken kırıcı, rencide edici söylemlerden kaçınıp barışçıl olunuz. Kırıcı ve rencide edici boyuta ulaşan mesajlar için "Uyarılar ve Uyarı Puanları" kapsamında geçerli olmak üzere uyarı puanı ile cezalandırma uygulayacağız.